Magissa mobiliteit en loopbaan

doelgericht en met oog voor talent en realiteit een nieuwe baan vinden!

Magissa biedt outplacement, loopbaanbegeleiding en coaching en staat voor professionaliteit (Noloc geregistreerd), integriteit en betrokkenheid.
Wij begeleiden jaarlijks veel kandidaten in hun zoektocht naar een nieuwe baan, met als doel een betere inzet van hun kwaliteiten en capaciteiten in werk.
Onze begeleiding leidt tot meer eigen regie en een bewustere inzet van vaardigheden en ervaring.

Magissa biedt passende en op maat gemaakte outplacementtrajecten aan medewerkers op alle niveaus. De ene kandidaat heeft bijvoorbeeld meer behoefte aan zelfonderzoek,
de ander aan een sollicitatietraining. Het mobiliteitstraject richt zich niet alleen op de werksituatie, maar biedt ook ruimte voor inzicht in eigen kwaliteiten en vaardigheden.
Die werkwijze baseert zich op persoonlijke ontwikkeling en groei van de kandidaat. Op die manier werken we aan een duurzaam resultaat en passen we ons aan
de persoonlijke omstandigheden en wensen van de kandidaat. Onze trajecten richten zich niet alleen op de werksituatie, maar ook op het realiseren van toegevoegde waarde voor de kandidaat.

Met behulp van het RAPT* - model (Richting, Actie, Positief, Reflectie) bekijken we wat het doel of de gewenste situatie is, wat iemand tegenhoudt en/of wat er verder nodig is om je doel te bereiken.
Hierbij maken wij o.a. gebruik van NLP-interventies, NLP oefeningen en - technieken. Ook is het mogelijk om de denkstijlscan MPA Mindsonar® in te zetten als ondersteunende methode.

Wij informeren u graag verder over onze dienstverlening. Mocht u geinteresseerd zijn dan kunt contact opnemen met
Coby Krol, 06 - 418 13 212


Beroepskeuze
En toen ze vroegen wat ze later wilde worden
zei ze 'Graag invalide' en zag zich al,
benen onbewegelijk in bruin-geruite plaid
door toegewijde man en bleke zonen
voortgeduwd, geen zegel zelf te plakken,
geen brief te schrijven, geen reis te maken.
Dan zou ze eindelijk echt vrij zijn
zo treurig kijken als ze wou, in winkels
voor haar beurt gaan …

Judith Herzberg

Panel title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce vulputate tortor in nulla lacinia ac blandit massa condimentum. Donec pharetra adipiscing ante, ac convallis justo bibendum et. Cras dignissim fringilla consequat.
Pellentesque id tortor ut dui feugiat aliquam et sed leo. Quisque faucibus aliquet imperdiet. Nullam lacus neque, pellentesque non ultricies ac, suscipit vitae diam.