Persoonlijkheidsscan (MPA Mindsonar)

Het menselijke denken in kaart gebracht, de denkstijlscan MPA Mindsonar®

MPA Mindsonar® is DE ondersteunende methode om je denkstijl te meten in situaties waarin je anders wilt of 'moet' handelen en beter wilt presteren!

De denkstijlscan MPA Mindsonar® geeft inzicht in je persoonlijke en unieke denkstijl. MPA Mindsonar® analyseert kenmerkende patronen hoe je denkt (vorm), niet wat je denkt (inhoud). Hoe je vanuit je waarden denkt, waarneemt en voelt bepaalt in een specifieke situatie (context) hoe jij je gedraagt, hoe jij iets zegt en wat je doet. De patronen kunnen bepalend zijn voor de contacten die je hebt, voor samenwerking, voor je competenties, hoe je leert en wat je motiveert. Dus ook hoe de onderlinge dynamiek met anderen verloopt en wat je persoonlijke kwaliteiten en valkuilen zijn. Dit inzicht vormt de sleutel tot gedragsverandering en zorgt voor het doorbreken van vaste patronen!

Wat doet het?

MindSonar legt je vragen en keuzes voor. Zo zoekt het naar patronen in hoe je denkt. Van die patronen maakt het grafieken en een verslag. MindSonar geeft jouw manier van denken weer in dertien facetten of dimensies, ook wel 'metaprogramma's' genoemd. Samen geven ze een duidelijk beeld van je persoonlijke, unieke denkstijl.

Invullen van de test

Het invullen gaat via de pc en duurt ongeveer 45 tot 60 minuten. De uitkomsten worden verwerkt in een rapportage.

Wil je weten wat jouw denkstijl (metaprogramma's) is en de scan doen, neem dan contact op door het contactformulier te versturen.

De kosten bedragen € 95,-- inclusief een voorbereidingsgesprek en een gesprek om je metaprogramma's door te spreken en je vragen te beantwoorden.

Aanmelden